Klusser voor alle werken

Een woning of appartement moet men blijven vernieuwen, onderhouden en zelfs herstellen. Diverse klussen steken dus keer op keer weer de kop op en het is belangrijk deze tijdig te laten uitvoeren om eventuele schade te voorkomen. Goyvaerts Yannick, de klusser uit Tongeren helpt u hier graag bij.

Hulp voor jong en oud

Al te vaak wordt gedacht dat wij enkel klussen uitvoeren bij oudere personen. Niets is echter minder waar! Ook bij jonge gezinnen of alleenstaande mannen of vrouwen komen wij langs om zowel kleine als grote klussen uit te voeren in de regio van Tongeren. Beide doelgroepen hebben zo hun specifieke redenen om hulp in te roepen. De één heeft te weinig tijd en de ander is vaak niet goed meer te been om zelf, op een veilige manier, de werken uit te voeren. Maar wat de reden ook mag zijn, wij staan voor u klaar!

Grote of kleine opdracht

De klussen die wij uitvoeren zijn zeer uiteenlopend. Het kan gaan om het vervangen van lampen, maken van kasten, plaatsen van een extra stopcontact,… tot het ontstoppen van een afvoer of zelfs snoeien van een haag of vellen van bomen.

Contact

Hebt u ook klussen die u wilt laten uitvoeren? Stuur ons dan een mailtje of bel ons!